Η Ομάδα μας

Οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι πτυχίων της γλώσσας που διδάσκουν με μεταπτυχιακά διπλώματα και πολλά χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία. Οι περισσότεροι καθηγητές έχουν τη γλώσσα που διδάσκουν ως μητρική.

Πέραν των τεχνικών τους ικανοτήτων και της εμπειρίας τους, οι καθηγητές μας δείχνουν μεγάλο σεβασμό σε κάθε μαθητή, είναι δημιουργικοί, έχουν ευχάριστες προσωπικότητες και διακρίνονται από μεγάλο ενθουσιασμό.

Η επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους του Interlead και γι’ αυτό διατηρούμε ένα υψηλά εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό το οποίο ασχολείται και επιλύει καθημερινά θέματα ρουτίνας έτσι ώστε οι καθηγητές μας και οι σπουδαστές μας να επικεντρώνονται μόνο στο κομμάτι της μάθησης.

interlead-founder
Mrs Efi Xenopoulou Pissouriou, founder of Interlead

Η Interlead ιδρύθηκε από την Κυρία Έφη Ξενοπούλου-Πισσούριου τον Ιούνιο του 1994. Το όραμα της για δημιουργία ενός ευχάριστου ιδιωτικού κέντρου που να μπορεί να προσφέρει άριστη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά ήταν το κίνητρο που την οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου μικρού κέντρου ξένων γλωσσών το οποίο σήμερα έχει αναπτυχθεί σε ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών με περισσότερα από 100 προγράμματα για παιδιά και ενήλικες.

Τα ακαδημαϊκά της προσόντα περιλαμβάνουν πτυχίο στη Αγγλική Φιλολογία, μεταπτυχιακό στην διδασκαλία των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Reading στο Η.Β, και δίπλωμα στην Γαλλική γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Le Mirail της Τουλούζης της Γαλλίας.

Θεωρώ ότι η διδασκαλία μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική και ευχάριστη εάν ο καθηγητής εφαρμόσει μεθόδους οι οποίοι απαιτούν εντατική και δημιουργική συμμετοχή των σπουδαστών όπως ο διάλογος, οι εκπαιδευτικές ταινίες, η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και η συγγραφή εκθέσεων σε θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά, συζητήσεις…………..

 

Όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξαν κάτι το οποίο πίστευα από την αρχή της καριέρας μου: Στην εκπαίδευση δεν μπορείς να σκέφτεσαι μόνο ώς επιχειρηματίας. Η εκπαίδευση είναι ένα λειτούργημα και δεν μπορείς να επιβιώσεις εάν δεν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Επιπρόσθετα, δεν μπορείς να διδάξεις εάν δεν κτίσεις μία προσωπική σχέση με τους μαθητές σου. Μόνο και μόνο τότε μπορείς να ανοίξεις την πόρτα της μάθησης. Η δουλειά του εκπαιδευτικού, στην ευρεία έννοια της, για μένα είναι τίτλος τιμής και δεν περιορίζεται μόνο στη διδασκαλία κάποιου αντικειμένου. Ο εκπαιδευτικός είναι πάνω από όλα ένας μέντορας για τον μαθητή!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Privacy Policy
Web Design by RT