Προγράμματα για εταιρείες και οργανισμούς

Welcome phrase in different languages. Word clouds concept.Η μάθηση μίας ξένης γλώσσας αποτελεί επένδυση για μια μοντέρνα επιχείρηση

Η μάθηση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση που στοχεύει σε επαγγελματικές επιτυχίες και στην κοινωνική αναγνώριση μέσα στα πλαίσια του σύγχρονου ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η Κύπρος άλλωστε είναι μια ραγδαίως εξελισσόμενη πολυεθνική χώρα.

Πολλοί ξένοι ζουν και εργάζονται εδώ ή έχουν σημαντικές επιχειρηματικές σχέσεις με εταιρείες και ιδιώτες από την Κύπρο. Επιχειρήσεις που παρέχουν πολύγλωσσο προσωπικό βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, ειδικά με συγκεκριμένες εθνικότητες όπως οι Ρώσοι.

Το Κέντρο Ξένων γλωσσών Interlead μπορεί να παρέχει σε επιλεγμένα άτομα του προσωπικού σας πολύτιμες γλωσσικές ικανότητες μέσω ταχύρυθμων προγραμμάτων ξένων γλωσσών για ενήλικες στα πλαίσια του μοναδικού συστήματος της Interlead, τα οποία συνδυάζουν διαφορετικές διδακτικές μεθόδους προκειμένου να επιτευχθούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το σύστημα μάθησης μας έχει δοκιμαστεί και εκσυγχρονιστεί για πάνω από 20 χρόνια εκπαιδεύοντας εκατοντάδες σπουδαστές από το 1994.

Τα προγράμματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

  • Αγγλικά γενικής χρήσης και Αγγλικά επαγγελματικής χρήσης
  • Ρωσικά
  • Γαλλικά
  • Ιταλικά
  • Ισπανικά
  • Γερμανικά
  • Ελληνικά ως ξένη γλώσσα

Όλα τα προγράμματα ξένων γλωσσών προσφέρονται σε διαφορετικά επίπεδα αναλόγως των αναγκών και μπορούν να διδαχθούν σε μικρά τμήματα (μέχρι 9 άτομα), μικρότερα τμήματα (μέχρι 4 άτομα) ή ατομικά. Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (Α.ΑΝ.Α.Δ) μπορεί να επιχορηγήσει τα περισσότερα από τα προγράμματα αυτά κατά 80%.

Το μοναδικό σύστημα εκμάθησης της Interlead

Το σύστημα εκμάθησης της Interlead βασίζεται σε μία οικουμενική αρχή η οποία αναπτύχθηκε από τον Γερμανό ψυχολόγο Adler: Εάν οι άνθρωποι παρακινηθούν αρκετά μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα τους από 30% σε 60-70% ή και ακόμη περισσότερο. Το σύστημα μας αποσκοπεί να αυξήσει την ικανότητα των σπουδαστών για μάθηση παρακινώντας τους μέσω εφαρμογής διαφορετικών διδακτικών μεθόδων που βασίζονται σε σύγχρονα βιβλία και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Βιβλία και εκπαιδευτικά υλικά: Όλα τα βιβλία και το οπτικοακουστικό υλικό που χρησιμοποιούμε ακολουθούν την Επικοινωνιακή Προσέγγιση στην μάθηση ξένων γλωσσών. Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση των γλωσσικών ικανοτήτων παρά στην θεωρία της γλώσσας (γραμματικοί κανόνες κ.τ.λ). Με την χρήση ηλεκτρονικών γλωσσικών προγραμμάτων και βίντεο, προσφέρουμε μία σύγχρονη και ευχάριστη μέθοδο διδασκαλίας που στοχεύει στην απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων για την κάθε γλώσσα.

Χρήση οπτικοακουστικών

Για κάθε γλώσσα βοηθούμε τη μάθηση με βίντεος και ηχογραφήσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση του λεξιλογίου, της προφορικής έκφρασης και της σωστής προφοράς. H εικόνα και ο ήχος, έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους σπουδαστές να απομνημονεύσουν λέξεις, εκφράσεις και τους ήχους των λέξεων πολύ πιο εύκολα.

Τάξη διαλόγου.

Κάθε βδομάδα, οι σπουδαστές έρχονται αντιμέτωποι με την πρόκληση μίας μικρής και συνηθισμένης συζήτησης μέσα στην τάξη η οποία βασίζεται στην διδαχθείσα ύλη της εβδομάδας. Ο καθηγητής καθορίζει το θέμα προς συζήτηση και κάθε σπουδαστής συμμετέχει σε μία σύντομη συζήτηση ενός θέματος ενώ ο καθηγητής ενεργεί ως συντονιστής. Η συνομιλία μπορεί να καταγράφεται από κάμερα και οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να δουν πώς φαίνονται και πώς ακούγονται καθώς χρησιμοποιούν την ξένη γλώσσα και ειδικότερα, να διαπιστώσουν πως κάνουν χρήση του λεξιλογίου, να παρατηρήσουν την προφορά, τη στάση τους, την ευκρίνεια και άλλες πτυχές της γλώσσας. Με τον τρόπο αυτό ένας πλήρης κύκλος ομιλίας, ακρόασης και γραφής συμπληρώνεται, πράγμα πολύ σημαντικό για την αυτοβελτίωση των σπουδαστών.

Η άρτιά μας οργάνωση προσφέρει αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους σπουδαστές μας.

Η Interlead διαθέτει υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις διοικητικές πτυχές με σκοπό οι καθηγητές και οι σπουδαστές να επικεντρώνονται μόνο στην μάθηση. Κάνουμε σοβαρές προσπάθειες ουτως ώστε να οργανώνουμε σωστά τμήματα, με τους κατάλληλους καθηγητές, δημιουργούμε ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις διοικητικές λεπτομέρειες που χρειάζονται για να λειτουργούν τα πάντα σε τάξη.

Καθηγητές

Όλοι μας οι καθηγητές είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου. Οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακά διπλώματα και τις περισσότερες φορές η γλώσσα που διδάσκουν είναι και η μητρική τους. Οι καθηγητές είναι πολύ ευχάριστες προσωπικότητες, κινητοποιούν τους σπουδαστές και διαθέτουν εξαιρετικές διδακτικές ικανότητες. Ακολουθούμε πολύ αυστηρές διαδικασίες εισδοχής, αξιολόγησης και εκπαίδευσης για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι καθηγητές μας τηρούν τα υψηλά μας κριτήρια.

Μέγεθος των τμημάτων

Τα τμήματα ενηλίκων είναι πολύ μικρά. Τοποθετούμε το ελάχιστο 5 και το μέγιστο 10 σπουδαστές σε κάθε τμήμα. Αυτός αποτελεί ο ιδανικός αριθμός ατόμων σε κάθε τμήμα που διασφαλιζεί το ομαδικό πνεύμα ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την ικανοποιητική συμμετοχή όλων των σπουδαστων.

Πρόγραμμα

Τα τμήματα συναντώνται δύο φορές την εβδομάδα σε δύο μή διαδοχικές μέρες ( για παράδειγμα Δευτέρα και Πέμπτη). Κάθε φορά ο σπουδαστής λαμβάνει δύο περιόδους μαθημάτων (για παράδειγμα τέσσερις την εβδομάδα). Ένα τυπικό πρόγραμμα ενηλίκων έχει διάρκεια τριών μηνών περίπου.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Με την επιτυχή συμπλήρωση των μαθημάτων, ο σπουδαστής παίρνει Πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για να τελειώσει ένα κύκλο μαθημάτων με επιτυχία θα πρέπει να συμμετέχει στο 90% των μαθημάτων της τάξης και να περάσει με επιτυχία την τελική εξέταση.

Εάν επιθυμείτε την οργάνωση ενός προγράμματος ξένων γλωσσών που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και πολύ αποτελεσματικά σε πολύ ανταγωνιστικά δίδακτρα.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Privacy Policy
Web Design by RT