Το προφίλ μας

DSC_9906Το κέντρο Ξένων Γλωσσών Interlead παρέχει εκμάθηση ξένων γλωσσών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες (εργαζόμενους σε εταιρείες, εταιρικά στελέχη, επαγγελματίες και επιχειρηματίες), Κύπριους και ξένους, προσφέροντας τους σημαντικά προσόντα για εργοδότηση, καριέρα και αναγνώριση.

Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ένα όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας, του επαγγελματισμού και της πρωτοπορίας σε ότι κάνουμε διατηρώντας έτσι την πρωτιά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Η άριστη γνώση των Αγγλικών και άλλων Ευρωπαϊκών γλωσσών είναι σήμερα απόλυτα απαραίτητη. Η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταβάλλεται συνεχώς σε ένα πολυπολιτισμικό μέρος, και έχει αποδειχθεί ότι η εκμάθηση και γνώση ξένων γλωσσών κτίζει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές εθνικότητες και αυξάνει τις ευκαιρίες εργοδότησης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Η φιλοσοφία του συστήματος Interlead

Το κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας μας είναι να παρέχουμε πρακτικές δεξιότητες στα τέσσερα βασικά στοιχεία κάθε γλώσσας: Ανάγνωση, Γραφή, Ομιλία και Ακουστική κατανόηση. Αυτό επιτυγχάνεται επιλέγοντας εκπαιδευτικό υλικό που βασίζεται στην επικοινωνιακή προσέγγιση εκμάθησης ξένων γλωσσών, καθώς επίσης και στον συνδυασμό διαφορετικών μεθόδων εκμάθησης όπως:

  • Εκπαιδευτικές ταινίες και εικόνες
  • Πρακτικές βασισμένες στο διάλογο
  • Παιχνίδι ρόλων
  • Ακουστικές πρακτικές
  • Ιστοσελίδες και δραστηριότητες
  • Εργασίες και δραστηριότητες που προωθούν την ομαδική δουλειά

Έχει αποδειχθεί ότι η χρήση της τεχνολογίας στην εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι πολύ αποτελεσματική αφού κάνει τη διαδικασία της μάθησης πολύ πιο ευχάριστη, ενθαρρύνει την συμμετοχή και γενικά αυξάνει το ενδιαφέρον και την προσοχή των σπουδαστών. Φυσικά δεν ξεχνούμε ότι τα σύγχρονα εργαλεία εκμάθησης πρέπει να συνδυάζονται με άρτια καταρτισμένους και σωστά εκπαιδευμένους καθηγητές, έτσι ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πιστοποίηση από την Αρχή Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Interlead αποτελεί ένα Πιστοποιημένο κέντρο ξένων γλωσσών από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ – www.anad.org.cy )

Η Interlead έχει επιτυχώς καταφέρει να αποκτήσει πιστοποίηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα αριθμό ειδικών, προγραμμάτων γλωσσικής εκπαίδευσης σε μία πλειάδα εργοδοτών όπως ιδιωτικές εταιρείες, ημικρατικούς οργανισμούς, δήμους, ιδρύματα και άλλα. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν Αγγλικά για επιχειρηματίες, Ρωσικά για επιχειρήσεις και Ελληνικά ως ξένη γλώσσα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δικαιούχοι οργανισμοί και επιχειρήσεις επιχορήγούντε μέχρι 80%.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Privacy Policy
Web Design by RT